Fatih Terim'den Gedson itirafı

UEFA Avrupa Ligi'nde Randers ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den Gedson itirafı
19 Ağustos 2021 - 22:55 - Güncelleme: 20 Ağustos 2021 - 01:30
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Randers ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

''2. maçta gereğini yapacağız''

Maç hakkında konuşan Terim, ''Biz onlardan iyi bir takımız. Oyun içinde 2'yi de bulabilirdik, olmadı. Taçtan, kornerden ki iyi çalışmamıza rağmen hata oluyor, 1-1 oldu. Kazanmak isterdik ama herhalde biraz daha yorgunluğumuz ortaya çıktı. İstanbul'da Allah'ın izniyle turu geçeceğiz. Mühim olan gruplara kalabilmek. Burada bitirmek isterdik açıkçası ama rakip de iyi mücadele etti. Temaslı oyun, bire bir oyun, rahatsız edici bir oyun olacağını söylemiştim. 2. maçta Galatasaray gereğini yapacaktır.'' şeklinde konuştu.

Marcao'nun cezası

Marcao'ya verilen 8 maçlık ceza hakkında görüşlerini paylaşan Fatih Terim, ''Geçen sene Schalke'de oynamadan önce olmuştu, biz alışkınız Galatasaray olarak, onlara sormak lazım. Bazen beklersiniz gece 12'de açıklarlar. Ne düşündüklerini bilemem. Maç öncesi, maç anında olmuş falan onlarla ilgili benim düşüncem belli. Kurullarla ilgili, kurullara gönderenlerle ilgili düşüncem belli, aynı şeyleri söylemek istemiyorum.'' dedi.

Benfica'nın Gedson'u vermeyeceğini düşünüyoruz

Portekizli futbolcu Gedson Fernandes'in transferi hakkında Fatih Terim, ''Gedson'u sadece biz değil, başkaları da istiyor ama Benfica'nın vermeyeceğini biliyoruz. Bütün cevapları bu yönde. Vermek istemediklerini söylüyorlar. Vermeye karar verirlerse biz hazırız. Türkiye'den teklif olduğunu da biliyoruz.'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum