Fatih Terim'den ilk 11'de değişim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Konyaspor ile oynanacak karşılaşmanın 11'inde bazı değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

Fatih Terim'den ilk 11'de değişim
04 Ocak 2021 - 12:01
Haftayı Antalyaspor karşısında alınan beraberlikle 1 puanla kapatan Galatasaray ligin 17. haftasında Konyaspor'un konuğu olacak. Fatih Terim eksik isimler nedeniyle, yedeklere şans verecek.

Deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da tek sevindirici haber Taylan Antalyalı'nın cezasını tamamlayıp yarın 11'deki yerini alacak olması...

Fatih Terim, Konya karşısında Marcao'nun yokluğunda stoperde Donk-Luyindama ikilisine şans verecek. Sağ bekte yine Linnes görev yapacak. Terim'in, kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen Emre Kılınç'ın yerine kanatta Kerem'i oynatması bekleniyor. Diagne, istenen fiziksel seviyeye gelirse ilk 11'de forma giymesi, Oğulcan'ın da Arda'nın yerine kanada çekilmesi planlanıyor. Diagne oynayamazsa, Oğulcan'ın yine forvette sahaya çıkması, Sekidika'nın ise kanada geçmesi öngörülüyor.

Antalya maçında Radamel Falcao sakatlanırken, Oğulcan Çağlayan ise gol yollarında yetersiz kaldı. Gözler Mbaye Diagne'yi arasa da Senegalli futbolcu, karantina süresi sona ermesine karşın kadroya alınmadı. Terim'in, Göztepe maçında oyundan alınmasına tepki göstermesi ve direkt soyunma odasına gitmesi nedeniyle ceza kestiği yorumları yapıldı. Şimdi gözler Konya ile oynanacak kritik maça çevrildi ve forvette kimin oynayacağı merak konusu. (Fotomaç)

YORUMLAR

  • 0 Yorum