Fatih Terim'den İrfan Can itirafı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Gaziantep FK galibiyetinin ardından transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den İrfan Can itirafı!
29 Ocak 2021 - 22:02
Fatih Terim, Gaziantep FK maçının ardından hem galibiyeti hem de transferde son durumu değerlendirdi.

Terim'in açıklamaları şu şekilde;

İşler iyi gidiyor şimdilik. Onyekuru'yu hepimiz biliyoruz. Belki Avrupa'da gittiği takımlarda sesi çıkmıyor ama bizde gereğini yapıyor. Bizde mutlu gibi gözüküyor. Onyekuru için ısrarım netti. Daha evelinden alınmasını istediğim ısrarı bu yüzdendi. Keşke daha önceden alabilseydik de diğer maçlarda oynatabilseydik. 

Kerem de gittikçe daha çok süre alıyor. Daha fazla süre alacak. Kolay değil tabii, geçen sene Erzincan'da oynuyordu, bu sene Türkiye'nin en çok şampiyon olan takımında oynuyor. Daha iyi olacak.

''Önceliği Galatasaray değilse zaten dokunmayız''

Transfer dönemi bitene kadar birçok şey olabilir. Olmalı da zaten. Galatasaray gibi davranmalıyız, onu bekliyorum. Galatasaray için şöyle bir prensibimiz var bizim... Herhangi bir oyuncuyu istersek, önceliği Galatasaray değilse zaten dokunmayız. Para her şey değil. Önemli olan değerler. O yüzden Galatasaray ayın 1'inde 17'ye kadar bazı ihtiyaçlarını ve isteklerini sürdürecektir. Ama bunu Galatasaray gibi yapalım, ona göre davranalım. Bundan mutlu olurum. 

''İrfan'ın bize karşı ne hissettiğini herkes biliyor''

İrfan'ı söylemiştim ben zaten. Onun bize karşı ne hissettiğini herkes biliyor. Uğraşacağız, hangi fedakarlık gerekiyorsa yapacağız. Koca Galatasaray burada geri çekilmemeli. Galatasaray da karşılıklı istenen bir transferi inşallah gerçekleştirir. İrfan gelirse buna sevinirim.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum