Fatih Terim'den kadro operasyonu!

Galatasaray'da üst üste gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim'in kadroda operasyona gideceği belirtiliyor.

Fatih Terim'den kadro operasyonu!
24 Eylül 2021 - 14:25
Galatasaray’da üst üste gelen kötü sonuçlar sonrası radikal adımlar atılacak. Kayserispor maçından sonra “Bazı oyuncuların takım için ne kadar önemli olduğu, bazılarının da bu fırsatlardan yararlanamadığı ortaya çıktı” açıklamasını yapan Teknik Direktör Fatih Terim birkaç ismin üzerini çizdi.

Yedlin, Feghouli ve Mostafa Mohamed’in performansı nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşayan tecrübeli hoca bu futbolculara devre arasına kadar zorunlu olmadıkça 11’de şans vermeyecek. Ayrıca ocak döneminde de her üç futbolcuyla yolların ayrılmasının planlandığı öğrenildi.

Ligin ilk haftalarında ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken, fakat bir anda büyük bir düşüş yaşayan Aanholt da Kayseri maçının kötüleri arasında yer aldı ve tepkilerden nasibini aldı. Hollandalı sol bekin performansından memnun olmayan teknik ekip oyuncuya gereken uyarıları yapacak.

Alpaslan ve Taylan'dan da memnun değil

Kayseri maçında sürpiz şekilde şans bulan Alpaslan Öztürk’ün de ilk 11 için yeterli olmadığı görüldü. Tecrübeli futbolcunun verilen şansı iyi kullanamadığı belirtildi. Fatih Terim’in Taylan’ın performansından da hiç memnun olmadığı belirtildi.

Galatasaray, Fatih Terim’in başında çıktığı 408 karşılaşmada ilk kez üst üste iki lig maçını gol atamadan kaybederken golcü problemi net şekilde ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların forvet hattında Halil Devişoğlu, Mbaye Diagne ve Mostafa gibi önemli isimler bulunmasına karşın geride kalan 6 haftada büyük sıkıntılar dikkat çekti.

Golcüler gol atamıyor!

Galatasaray'ın pozisyona girmesine karşın bunları değerlendirememesi de en şaşırtıcı istatistikti. Golcülerden Diagne 3 maça ilk 11’de çıktı. 3’ü isabetli 5 şut atarken 1 kez fileleri havalandırabildi. Mostafa 1’i ilk 11 olmak üzere 5 maçta şans buldu. Mısırlı futbolcu 13 şut kaleye yolladı. İkisinde isabet bulabilen Mohamed’in golü yok. Dervişoğlu ise 2 maçta 11’de başlamasına karşın gol atamadı. 3 forvetin 6 haftadaki performansı böylece 1 gol oldu. (Nevzat Dindar / Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum