Fatih Terim'den transfer açıklaması!

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den transfer açıklaması!
25 Ocak 2021 - 02:34 - Güncelleme: 25 Ocak 2021 - 02:42
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Terim, "Yeni Malatyaspor'u mücadelesinden dolayı kutluyorum. Böyle bir saha oyuna hükmetmek isteyen için bir takım için uygun değildi. Buna rağmen 2. yarıda oyun bizim kontrolümüzdeydi. Top 3 defada zor kontrol ediliyordu. Buna rağmen ilk yarıda golü bulsaydık oyunun gidişatı farklı olacaktı. Kenarda yapılacak her hamleyi yapmaya çalıştık" dedi.
Fatih Terim'den transfer açıklaması

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Terim, "Transferler için yönetim uğraşıyor. Olursa olur, olmazsa olmaz. Onyekuru, pürüzler olmasaydı daha erken gelseydi çok daha iyi olurdu. Halil de genç bir yetenek, yeni bir takım kurmak istediğimi söyledim zaten." şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam sözlerini, "Seti iyi oynayan oyunculardan sonra savunmanın arkasına koşan isimlerle devam ettik maçta. Her maçı tek tek düşünüyoruz, iyi de gidiyoruz. Kaybedilecek 2 puan bizi yukardan uzaklaştırabilirdi. Bu sahalarda oynatmamak kolay, oynamak zor. Oyuncularımı kutluyorum" ifadeleriyle sürdürdü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum