Fatih Terim, Falcao, FIFA, başkanlık!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV ekranlarında yaklaşan seçimi, kendi dönemini değerlendirirken eleştirilere de yanıt verdi.

Fatih Terim, Falcao, FIFA, başkanlık!
15 Haziran 2021 - 15:57 - Güncelleme: 15 Haziran 2021 - 16:17
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'de gündemle ve yaklaşan seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Cengiz kendi başkanlık dönemlerini de değerlendirirken Fatih Terim, Falcao, Belhanda ve Feghouli ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Falcao transferinde şimdi olsa daha sıkı pazarlık edeceğini söyleyen Cengiz ''Falcao olayı, daha "F" harfi yok, menajerler de iyi çalıştı sosyal medyada, onu da söyleyeyim. Falcao'yu kim istemez? Falcao transferi şimdi önüme gelse, daha sıkı pazarlık ederim'' ifadelerini kullandı.

''Ölene kadar Terim'ciyim' dedim''

Fatih Terim ile devam etmeyeceğini açıklaması üzerine eleştirilen Mustafa Cengiz ''Fatih Terim varken, asla ikinci bir teknik direktörü aklıma getirmedim, kimseyle de görüşmedim. Fatih Terim'e, 'Ben ölümüne Terim'ciyim' dedim'' dedi.

''Belhanda ve Feghouli bizi FIFA'ya şikayet etti''

Mustafa Cengiz Belhanda ve Feghouli'nin kendilerini FIFA'ya şikayet ettiğini de dile getirirken, ''Belhanda ve Feghouli, bizi FIFA'ya verdi. Belhanda'yı gönderdiğimize asla pişman değiilm. Yaptığımız en doğru işlerdendi. Bir kişi daha yaptı, onu çok sonra açıklayabilirim. Bu bizi üzdü. Eleştirdiğimiz Falcao bile indirim yaptı. En başta Muslera indirim yaptı. Muslera'nın da açıklama yapmasından rahatsız oldum. Sen futbolcusun'' dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in yaptığı diğer önemli açıklamalar;

''Futbolculara haysiyetsiz, şerefsiz dedi diyorlar. Bazı futbolcuların kendini vermemesi çok ağrıma gitti. Ben asla futbolcularıma şerefsiz demedim. Dediğimi tam okuyun, ben o demeçte tam tersine onları onore ettim. Dediğimi çarpıtmayın.''

''Avrupa'daki başarısızlıklarımız beni çok üzdü. Galatasaray, dünyada çok değerli bir marka. Rakiplerim alınmasınlar, Galatasaray çok büyük marka. Atatürk ve İstanbul'dan sonraki en büyük marka, Galatasaray.''

''Bütün adaylara eşit mesafedeyim. Hangisi kazanırsa, o benim başkanım.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum