''Fatih Terim Florya'ya döner''

Galatasaray'da seçim öncesi belirsizlik devam ederken Şansal Büyüka, Fatih Terim'in geleceğiyle ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu.

''Fatih Terim Florya'ya döner''
04 Haziran 2021 - 10:24
Spor dünyasının duayen isimlerinden Şansal Büyüka, Galatasaray'daki belirsizlikle ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu.

Mustafa Cengiz'in çalışmamaya karar verdiği Fatih Terim hakkında kısa bir yazı yazan Şansal Büyüka, Terim'in seçimden sonra Florya'ya döneceğini ifade etti.

Büyüka Milliyet için kaleme aldığı yazısında ''Gazetelerde, “Fatih Terim, Florya’da bavulunu topladı” haberini okudum... Alışkın değiliz böyle haberlere; açıkçası garipsedim... Bizim bildiğimiz başkanlar gider, Fatih Hoca kalır... Bugüne kadar böyle gördük... Böyle yaşadık... Meraklanmayın, olacak belli... Fatih Terim’in giden bavulu 10-15 günde Florya’ya geri döner... Fermuarı bile açılmadan...'' ifadelerine yer verdi.

Kritik tarih 19 Haziran

Galatasaray'da yeni başkanın belli olacağı seçim 19 Haziran'da gerçekleştirilecek. Seçimin ardından seçilecek başkan adayına göre Fatih Terim'in de devam edip etmeyeceği kesinleşecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum