Fatih Terim'in adı kavgaya karıştı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çeşme Alataçı’da olay çıkardı. İki damadının yanı sıra bir de korumasını yanına alan Terim’in, Yüzevler'in sahibi ve 5 çalışanını darp ettiği iddia edildi. Yumrukların konuştuğu kavga sonrasında, yaralılar karakola giderek şikayette bulundu.

Fatih Terim'in adı kavgaya karıştı
15 Temmuz 2017 - 17:08 - Güncelleme: 15 Temmuz 2017 - 17:17

Fatih Terim ve damatların adı dün Çeşme’de bir olaya karıştı. Beeves işletmesinin sahibi Ahmet Baran Çetin, Alaçatı’daki mekanının yanındaki Yüzevler işletmesiyle arasındaki sorunu kayınpederi olan Fatih Terim’e aktardı.

Bodrum’da bulunan Fatih Terim, Baran Çetin’in komşusu ile kendi restoranını ayırmak için çektiği paravanın şikayet meselesi olduğunu öğrenince, şikayeti edenin Yüzevler’in Selahattin Aydoğdu olduğunu iddia ederek kendisine telefon açar.

“BEKLE GELİYORUM”

Aydoğdu, kendisinin kimseyi şikayet etmediğini, AVM yönetiminin görsel dokuyu bozduğu için bu paravana izin vermediğini Terim’e açıklar. Ancak Fatih Terim'in telefondaki tutumundan rahatsız olduğu için de “Şikayetçi olan ben değilim. Fakat tavrınız hoş değil. Sizden çekinmem” dediği iddia edildi. 

Aldığı cevaba sinirlenen Fatih Terim’in, “Bodrum'dayım. Bekle, Alaçatı'ya geliyorum” diyerek Çeşme’ye gittiği öğrenildi. 

Gece yarısının biraz gece Fatih Terim, iki damadı Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve koruması olduğu ileri sürülen bir şahısla birlikte Alaçatı'ya restoranların olduğu bölgeye geldiği, ve restorana bahçe duvarından atlayarak girdiklerini ifade edildi. 

5 KİŞİ YARALANDI

Bu sırada Aydoğdu, Terim’e “Hocam, müşteriler var. Gelin içeride baş başa görüşelim” teklifini iletir. Fanatik'in haberine göre, ortam oldukça gergindir ve bir anda kavga başladığı ve Bahçekapılı'nın mekandaki sandalyeleri sağa sola fırlattığı, kavgada Yüzevler'de çalışan 5 kişinin yaralandığı iddialar arasında. 

Kavga sonrası Terim ve yanındakiler mekandan uzaklaştığı, darp edilen 5 çalışanın darp raporu alıp, Aydoğdu ile birlikte karakola giderek ifade verdikleri ve Terim, iki damadı ve bir korumasından şikayetçi oldukları öğrenildi.

AYDOĞDU TFF ÜYESİ ÇIKTI

Olayın duyulmasının ardından bazı kişilerin araya girdiği ve Aydoğdu'yu arayarak şikayetini geri çekmesini istedikleri ancak Aydoğdu’nun “Geri adım atmam. Çünkü haksız olan ben değilim. Fatih Terim ve yanındakiler rüzgâr yapmaya gelmişler. Keşke delikanlı gibi görüşselerdi. Asıl maç şimdi başlıyor” dediği gelen iddialar arasında. 

Bu arada Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in kavga ettiği Yüzevler’in sahibi Selahattin Aydoğdu’nun Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Yedek Üyesi olduğu ayrıca Terim'in hemşehrisi ve Adana Demirspor Kulübü eski başkanı olduğu öğrenildi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum