Fatih Terim'in dönüşü duyuruldu

Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim ile yola devam edeceklerini ve tecrübeli teknik adamın yarın Florya'da olacağını açıkladı.

Fatih Terim'in dönüşü duyuruldu
20 Haziran 2021 - 18:10 - Güncelleme: 20 Haziran 2021 - 19:14
Galatasaray'ın olağan genel kurulunda başkan seçilen Burak Elmas, taraftarların merakla beklediği Fatih Terim kararını açıkladı.

Burak Elmas, Fatih Terim'in yarın sabah Florya'da idmanlara başlayacağını duyurdu.

'Yapacak çok işimiz var'

Elmas'ın açıklamasında "Hocamızla görüştük, yarın sabah Florya'da idmanlara başlayacak. Galatasaray'ın teknik direktörü Galatasaraylı Fatih Terim'dir. Mazbata, mukavele ve seremoni ile kaybedecek 1 dakikamız bile yok. Yapacak çok işimiz var ve birlikte çok şey başaracağız" ifadeleri yer aldı.

Seçim sonrasında Terim ile ilgili soruya net bir yanır veren Elmas, "Verdiğimiz sözlerin hepsini biliyoruz. Gereği ne ise yapacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray bizim ailemiz. Ailemize söz verdik ve gereklerini yapacağız" şeklinde konuşmuştu.

Fatih Terim geri dönüşünü duyurdu

Sarı-kırmızılı takımın efsane ismi Fatih Terim, sosyal medya hesabından geri dönüşünü duyurdu. Terim açıklamasında "Her zamanki heyecanla, ilk günkü gibi" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum