Fatih Terim'in Etebo yerine istediği iki oyuncu var

Galatasaray'da performansından memnun kalınmayan Etebo'nun gönderilmesi planlanırken, Nijeryalı oyuncu yerine düşünülen iki isim var.

Fatih Terim'in Etebo yerine istediği iki oyuncu var
24 Aralık 2020 - 12:15 - Güncelleme: 24 Aralık 2020 - 12:17
Galatasaray Yönetimi ara transfer dönemi için çalışmalarına başlarken, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda listedeki oyuncularla görüşmelere hız verdi..

Sezon başında kadroya katılan Etebo bir türlü istenen performansı gösteremedi ve Fatih Terim, Nijeryalı oyuncunun Ocak ayında gönderilmesini istedi. Fatih Terim'in Etebo yerine kadroya dahil edilmeisni istediği isim ise Kasımpaşa ile yollarını ayırma noktasına gelen Aytaç Kara oldu.

Ajansspor'un haberine göre sarı-kırmızılılar, bir süre önce görüşmelere başladığı Kasımpaşalı milli futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Ocak ayında transfer döneminin açılmasıyla Galatasaray bütçe oluşturup oluşturmaz Aytaç Kara'yı açıklaması bekleniyor.

Kasımpaşa Kulübü'nden daha önce Ryan Donk, Mbaye Diagne, Fatih Öztürk gibi isimleri kadrosuna katan ve yüksek bonservis ücretleri ödeyen sarı-kırmızılılar Aytaç transferini makul bir ücretle bitirmeyi hedefliyor..

Diğer aday Seri

Galatasaray'ın orta sahadaki bir başka hamlesi eski yıldızlardan Michael Seri. Fulham Kulübü'nde forma şansı bulamayan sadece iki kupa maçında süre alan tecrübeli orta saha, ocak ayında kiralanmaya çalışılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum