Fatih Terim'in Rizespor planı Derbideki sistem...

Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Galatasaray'da Fatih Terim, farklı bir sistem ile sahaya çıkmayı planlıyıor.

Fatih Terim'in Rizespor planı Derbideki sistem...
13 Haziran 2020 - 13:10 - Güncelleme: 13 Haziran 2020 - 15:23

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rize karşısında, Fenerbahçe taktiğini uygulayacak. Terim baskılı bir oyun düşünüyor.

Tecrübeli teknik adam, Kadıköy deplasmanında memnun kaldığı taktik düzenle yola devam edecek, tek fark, Donk’un yanında Lemina görevlendirilecek. Marcao’nun sakatlığı nedeniyle stoper için Ahmet Çalık’ı antrenmanlarda deneyen Terim, Lemina’nın dinamizmi ve enerjisi ile birlikte topu oyuna sokma becerisini kullanmak için Gabonlu oyuncuya savunmada şans tanıyacak. Ancak Terim, son kararını bugünkü antrenmanda verecek.

Terim’in kafasında kesinlik kazanan tek durum, Rize deplasmanında da Kadıköy’deki benzer kadroyu ve oyun düzenini sahaya sürmek. Seri ön liberoda çok başarılı olmuş, Ömer Bayram forvet arkasında takıma büyük katkı sağlamıştı. Terim eğer savunmada Ahmet’e şans tanırsa, Lemina bu kez Belhanda’nın yerine görev yapacak.

Galatasaray'ın Rizespor maç kafilesi:

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Jean-Micheal Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Mariano Ferreira, Florin Andone, Okan Kocuk, Marcelo Saracchi, Emin Bayram, Taylan Antalyalı, Henry Onyekuru, Sofiane Feghouli, Mario Lemina.

YORUMLAR

  • 0 Yorum