Fatih Terim'in 'uzatma' tepkisi

Fatih Terim, Galatasaray'ın Kayserispor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından kısa bir değerlendirmede bulundu.

Fatih Terim'in 'uzatma' tepkisi
24 Kasım 2020 - 02:53
Galatasaray'ın Kayserispor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Fatih Terim kısa bir değerlendirme yaptı.

Fatih Terim, Kayserispor'u tebrik ederken 10 oyuncu değişikliğinin olduğu maçın 5 dakika uzatılmasına tepki gösterdi.

Tecrübeli teknik adam rakiplerini kutlarken ''Bir defa mücadelesi için Kayserispor'u mücadele ediyorum. Hem 11'e 11, hem 11'e 10. Aldıkları puanı tebrik ediyorum. 1 isabetli şutları var, o da gol. Futbol da böyle bir oyun işte...'' dedi.

''10 oyuncu değişti, 5 dakika uzatma mıdır?''

10 oyuncu değişikliğinin yaşandığı maçta 5 dakika uzatma verilmesini sert bir dille eleştiren Fatih Terim ''Benim sinirlendiğim tek bir şey var. Hakem iyi maç yönetti ama kardeşim, 10 tane oyuncu değişti. Herkes yatıyor, vakit geçiriyor. 5 dakika mı? Allah rızası için. Ali Sami Yen'de 8-10 dakika vermemek bu kadar zor mu? 5 dakika mı uzatmalar Allah rızası için ya! Bu nedir ya! Biz oynamak istiyoruz! Oyunun momentumunu karşı taraf düşürdükten sonra isterseniz daha fazla ekleyin. Sarı kart o da yok. Oynamak isteyen bir taraf var. Oynamak istemeyen bir sürü var. Anlamadım bu işi'' ifadelerini kullandı.

Oyunun çok durmasına tepki gösteren Terim, ''Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig seyrediyorum. Türkiye'de düşen kalkmıyor. İngiltere'de oyun durmuyor, kimse yatmıyor. Kimse kafasına darbe gelirse belini tutmuyor, kaşını göstermiyor'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum