Fatih Terim: ''İyi ki Galatasaray var''

Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Neftçi Bakü maçının ardından basın toplantısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Fatih Terim: ''İyi ki Galatasaray var''
17 Eylül 2020 - 21:40
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa Ligi'ndeki Neftçi Bakü maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetinden dolayı gurur duyduklarını söylerken, bir sonraki turda oynayacakları rakipleri Hajduk Split hakkında da konuştu.

Karşılaşmayı değerlendiren Terim, ''Oyunun kontrolü sürekli bizde olduğu için, özellikle de ilk yarıda rakibi oynatmayıp, pozisyon üzerine pozisyon bulunca rahatlık olabilir, hafta sonundaki maçı düşünmüş olabilirler ama ben memnunum oyuncularımdan. Bir defa iyi mücadele etiler. Maç bitti, sabaha karşı İstanbul'a varacağız, hemen bir antrenman yapıp, Cumartesi kampa gireceğiz ve sonra Pazar maç yapacağız. Hiç kolay değil bu'' ifadelerini kullandı.

''İyi ki hayatımda Galatasaray var''

100. galibiyetle ilgili tecrübeli teknik adam ''Bugün benim 500. maçım teknik direktör olarak. Bunu kelimelerle anlatmak çok zor gerçekten. Aynı zamanda Avrupa kupalarında 100. galibiyetimizi aldık. Şunu söyleyeyim. İyi ki hayatımda Galatasaray var'' şeklinde konuştu.

Bir sonraki turdaki rakiplerini de değerlendiren Fatih Terim ''Renova-Hajduk maçının bir devresini otelde seyrettim. Sonra maça kadar soyunma odasında izledim. Sonuç olarak eski ve tarihi önemli bir kulüp. Hırvatistan'ın önemli kulübü. Dikkat etmeliyiz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum