Fatih Terim: Liderlik şansımız ortaya çıktı

A Milli Takımımızın, Kosova'yı Arnavutluk'ta 4-1 mağlup ettiği maçın ardından Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Liderlik şansımız ortaya çıktı
12 Haziran 2017 - 00:32 - Güncelleme: 12 Haziran 2017 - 00:37

Dünya Kupası Eleme Grubu maçında Türkiye'nin 4-1 kazandığı Kosova maçı sonrası, Fatih Terim yayıncı kuruluşa konuştu.

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde:

"OYUNCULARIMI KUTLUYORUM"

“Oyuncularımı kutluyorum. 11 Haziran’da oynamak her takım için zor. Biz 4 Haziran’da ligi bitirdik, daha erken bitirenler de oldu hepsini aynı potada eritmek zor. Herkes tatildeyken bu özveriyle oynanan oyun için teşekkür etmem lazım”

"KOSOVA İYİ BİR TAKIM"

“Rakip agresif, kolay değil. Kendi evlerinde İzlanda’ya kök söktürdüler. İyi bir takım ve iyi antrenörler var. Arnavut halkına da çok teşekkür etmek istiyorum bizi çok iyi ağırladılar”

"UEFA'YA RAPOR YAZMAK İSTİYORUM"

“UEFA’ya rapor yazmak istiyorum. Mart ayında Finlandiya maçından sonra hazırlık maçı oynadık. Bu maç o zamanda oynanabilirdi. 2 hafta sonra sezon açacak oyuncularımız var. Uzun bir sezon oynamış mental ve psikolojik yıpranmış oyuncuların bu zamanda oynaması kolay değil, çözüm bulunması gerekir”

"MÜMKÜNSE LİDER GİTMELİYİZ"

“Eğer mümkünse lider gitmeliyiz. Gidemiyorsak 2. olarak gitmeliyiz. Bugün bize bir şans geldi, puanlar yaklaştı. Hırvatistan, İzlanda, Ukrayna’dan 2’sini yenersek ilk 2’de oluruz. Liderlik şansımız ortaya çıktı üzülecek bir şey yok”

"EN ZOR GRUPTAYIZ"

San Marino, Malta, Cebelitarık gibi takımlar bizim grubumuzda yok. Grubun en son torbadan gelen Kosova. En zor gruptayız. Hırvatistan uzun süredir yenilmiyordu. İzlanda Avrupa Şampiyonası’nda iz bıraktı. Ukrayna hep iddialı bir takım. Grup her şeye açık. 5 puan gerideyken şimdi 2 puan gerideyiz. Lider bitirmeye bakacağız “

"UKRAYNA AVANTAJLI OLACAK"

“Ukrayna maçı 2 ayrı maç olmuştu. Oradan bize kalan tek avantaj 2-0’dan 2-2 yapmamız. Kendi sahamızda puan kaybettik. Bizim takım her yerde her şeyi yapabilir. Ukrayna ve Hırvatistan maçları belki çok şeyi belli edecek. Ukrayna’nın ligi devam ediyor. Biz 2-3 haftalık ligle gideceğiz. Ukrayna avantajlı olacak”

YORUMLAR

  • 0 Yorum