Fatih Terim maç sonunda patladı

Galatasaray'da Fatih Terim, 3-3 sona eren Gaziantep FK maçının ardından hem hakemlere tepki gösterdi, hem de sert ifadeler kullandı.

Fatih Terim maç sonunda patladı
21 Haziran 2020 - 21:32

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, birçok tartışmalı kararın yaşandığı Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu. Fatih Terim, özellikle 90+13'te Orkun'un topu elinde fazla tutması nedeniyle hakemin 6 saniye kararına sert tepki gösterdi.

'Virüs zihinlerde, niyetlerde'

Fatih Terim, bu uygulamanın keyfi olduğunu ima ederken 'Virüsü bedenlerde değil, zihinlerde ve niyetlerde arayacak bir buluş bekliyorum. En son bu saniye kuralı ne zaman çalındı, bilmiyorum'  ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam kendisine daha önce verilen cezalara da gönderme yaparken 'Ben başkalarının saha kenarında yaptıklarını yapsam, 100 maç ceza yerim. Ceza mı yiyeyim?'  dedi.

Son dönemde yaşananlarla ilgili konuşan Fatih Terim 'Ne Rize maçında, ne bu maçta, ne sakatım için, ne cezalım için hiç ağzımı açmadım. Bizim sıkıntımız onlardan değil ki bizim sıkıntımızın kimlerden olduğu çok açık. 2 haftadır bize gereğini yaptılar. Geçen sene düdük astıranlar nerede? 2 namuslu adam, hani nerede?'  şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum