Fatih Terim, Milli Takım'dan nasıl ayrıldığını açıkladı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Fatih Terim-Milli Takım ayrılığına tecrübeli hoca açıklık getirdi.

Fatih Terim, Milli Takım'dan nasıl ayrıldığını açıkladı
30 Temmuz 2017 - 21:31 - Güncelleme: 30 Temmuz 2017 - 21:35

2018 Dünya Kupası elemelerinde mücadele eden A Milli Futbol Takımımız’da Fatih Terim’in ayrılığı büyük bir şok yaşatmıştı. Konuyla ilgili TFF ayrılığın ardından bir açıklama yapmış ancak Fatih Terim sessiz kalmıştı. Tecrübeli hoca bugün Twitter’dan yaptığı açıklamayla yaşananlara açıklık getirdi. 

TWITTER’DAN AÇIKLAMA YAPTI

Terim, Twitter’dan yaptığı yazılı açıklamada öncelikle istifa etmediğini, görevinden alındığını ifade etti. Tecrübeli hoca, ‘’3.5 yıldır görev yaptığı Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden istifa etmedim, görevime TFF tarafından son verildi’’ ifadelerini kullandı. 

İLK GÖRÜŞMEDE SORUN OLMADI

Ayrılışıyla alakalı merak edilenleri aydınlatan Terim, ‘’Demirören ile Alaçatı’da yaşanan olayın ardından ilk görüşmemizde kendisi bana ‘Hocam yapacak çok şeyimiz var’ dedi. Ben de ekibimle çalışmalarıma devam ettim’’ ifadelerine yer verdi. 

İKİNCİ GÖRÜŞMEDE GÖREVDEN ALINDI

Ekibiyle birlikte çalışmalara yeniden başlayan Fatih Terim, 26 Temmuz’da Ali Dürüst’ün yanına geldiğini belirterek ‘’Görevime son verildiğini bildirdi ancak ben bu kararı Demirören’den duymak istediğimi ilettim ve görüşmeye gittim’’ diyerek yaşananları aktardı. 

İŞTE TERİM’İN AÇIKLAMASININ TAMAMI


YORUMLAR

  • 0 Yorum