FBTV'nin Ben Arfa paylaşımı heyecan yarattı

FB TV’nin bir taraftarın, "Ben Arfa ile prensipte anlaştık kaçta başlıyor?" tweetini beğenmesi taraftarlar arasında heyecan yarattı.

FBTV'nin Ben Arfa paylaşımı heyecan yarattı
31 Ağustos 2017 - 13:12

Fransız oyuncu Hatem Ben Arfa konusunda bekleyiş devam ediyor. PSG'nin sportif direktörü Antero Henrique önceki gün, Arfa görüşmeler yapmak için Türkiye'ye gidecek kendisiyle Başakşehir de ilgileniyor fakat en istekli kulüp Fenerbahçe derken, Hatem görüşmelerden sonra kararını verecek açıklamasını yapmıştı.

Sportif direktörün bu açıklamasının yankıları sürerken FB TV'nin twitter hesabının dün bir taraftarın attığı "Ben Arfa ile prensipte anlaştık kaçta başlıyor?" şeklindeki tweeti beğenmesi taraftarları heyecanlandırdı. Fransız kulübünün gözden çıkardığı 30 yaşındaki yıldıza Sarı-lacivertliler'in 2 milyon euro imza parası ve 3.7 milyon euro garanti ücret önerdiği öğrenildi.

Fransa'da transferin son günü

Fransa basınına göre Aurier'i Tottenham'a ve Krychowiak'ı WBA'ya yollayan PSG'de Sarı-Lacivertliler'in gündeminde yer alan Ben Arfa konusunda henüz bir gelişme yaşanmadığını öğrenildi. Bu gece yarısına kadar her şeyin olabileceği konuşulurken, Fransa'da yaz transfer dönemi bugün sona erecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum