Feghouli'den kötü sürpriz

Galatasaray’ın Kayserispor’u TT Stadyumu’nda Kayserispor’u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından Cenk Ergün açıklamalar yaptı.

Feghouli'den kötü sürpriz
15 Ağustos 2017 - 08:39

Sportif Direktör Cenk Ergün yaptığı açıklamada, yeni transfer Sophiane Feghouli’nin West Ham’dan sakat geldiğini açıkladı.

“UFAK SAKATLIK”

Galatasaray’ın Kayserispor’u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından sportif direktör Cenk Ergün önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray taraftarıyla maç öncesinde buluşan yeni transfer Feghouli hakkında konuşan Cenk Ergün, yıldız futbolcunun ufak bir sakatlığı olduğunu ve yüksek ihtimalle milli takım arasına kadar forma giyemeceğini aktardı.

“SAKAT GELDİ”

Feghouli hakkında Galatasaray taraftarını üzen bir açıklamada bulunan Cenk Ergün, “Feghouli, West Ham kampından sakat geldi. Kendisi yüksek ihtimalle milli takım arasında kadar aramızda olamayacak” dedi. Sağlık heyetinin konuyla ilgilendiğini belirten Ergün, futbolcunun sakatlığının kronik olmadığını da belirtti.

Önceki gün Türkiye'ye gelen, dün de Türk Telekom Stadı'ndaki Kayserispor maçından önce taraftarları selamlayan Feghouli geçtiğimiz sezon West Ham formasıyla çıktığı 28 maçta 4 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum