Fener'in yıldızı Eurobasket'te yok

Sırbistan A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Djordjevic, Fenerbahçe forması giyen Nikola Kalinic ve Malaga forması giyen Nedovic'in Eurobasket'te sakatlıkları nedeniyle olmayacağını açıkladı.

Fener'in yıldızı Eurobasket'te yok
30 Ağustos 2017 - 22:38

Sırbistan A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Aleksandar Djordjevic, milli oyuncular Nikola Kalinic ve Nemanja Nedovic'in sakatlıkları sebebiyle Eurobasket'te yer alamayacağını açıkladı. 

Djordjevic, düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe Doğuş forması giyen Nikola Kalinic ve Unicaja Malaga forması giyen Nemanja Nedovic'in son kontrollerinin bugün yapıldığı ve büyük turnuvada forma giyemeyeceklerini belirterek "Avrupa Basketbol Şampiyonası'na Sırbistan'ın sahip olduğu ve sakatlığı bulunmayan 12 oyuncu gidecek" ifadelerini kullandı. 

Kadrodaki isimlerin de sert bir karaktere sahip olduğunu belirten Djordjevic "Galibiyeti mi daha çok seviyorlar yoksa kaybetmekten mi daha çok nefret ediyorlar bilmiyorum. Baskı, bizim için olumlu bir şey. Bu nedenle böylesine üst bir seviyedeyiz" dedi. 

Sırbistan'da daha önce Marko Simonovic, Miroslav Raduljica ve Milos Teodosic'inkadroda olmayacakları açıklanmıştı.

Sırbistan, Eurobasket'te D Grubu'nda Türkiye, Rusya, Letonya, Belçika ve İngiltere ile birlikte liderlik mücadelesi verecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum