Fenerbahçe A.Alanyaspor'u konuk ediyor

Erwin Koeman'ın teknik sorumlu olmasının ardından Galatasaray'la 2-2 berabere kalan, Anderlecht'i de 2-0 mağlup eden Fenerbahçe hafta içinde Mesut Bakkal'la yollarını ayıran Aytemiz Alanyaspor'la Kadıköy'de karşılaşıyor.

Fenerbahçe A.Alanyaspor'u konuk ediyor
11 Kasım 2018 - 14:23 - Güncelleme: 12 Kasım 2018 - 00:51

Spor Toto Süper Lig'e tarihinin en kötü başlangıcını yapan Fenerbahçe kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşıyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda saat 18:00'de başlayacak mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Volkan Ahmet Narinç üstlenecek. Dördüncü hakem ise Volkan Bayarslan.

 Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe'de sakat ve cezalılar var

Erwin Koeman'ın teknik sorumlu olmasının ardından Galatasaray'la 2-2 berabere kalan, Anderlecht'i de 2-0 mağlup eden sarı-lacivertli ekip Akdeniz ekibini yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Fenerbahçe'de; Galatasaray derbisi sonrası ceza alan Jailson ve Soldado'yla birlikte sakatlıkları bulunan Oğuz Kaan ve Tolga Ciğerci Aytemiz Alanyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Mehmet Topal ve Mehmet Ekici'nin ise hafif sakatlıkları bulunuyor.

Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe, Nabil Dirar, Carlos Kameni ve Ozan Tufan da kadro dışı oldukları için kadroda yer almıyorlar.

Erwin Koeman'ın cezalı, sakat ve kadro dışı oyuncuların bulunduğu dönemde mutlak 3 puanın hedeflendiği A.Alanyaspor maçına nasıl bir onbirle çıkacağı da merak konusu.

A.Alanyaspor'da Sergen Yalçın dönemi

Öte yandan hafta içinde teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayıran ve Sergen Yalçın'la prensip anlaşmasına varan Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe karşısında yardımcı teknik adamla çıkacak. Sergen Yalçın'ın Kadıköy'deki maçı tribünden izlemesi bekleniyor.

Akdeniz ekibinde fıtık ameliyatı olan Barış Başdaş bu mücadelede yer alamayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum