Fenerbahçe açıkladı! Emre Belözoğlu

Fenerbahçe'de beklenen açıklama geldi! Ali Koç, düzenlenen basın toplantısında Emre Belözoğlu'nun sportif direktör olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe açıkladı! Emre Belözoğlu
28 Ekim 2020 - 14:37 - Güncelleme: 28 Ekim 2020 - 15:16
Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü resmen Emre Belözoğlu oldu. Düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu'nun yeni sportif direktör olduğunu açıkladı.

Basın toplantısında ilk olarak söz alan Ali Koç, ''Emre Belözoğlu yeni bir kariyere yelken açıyor. Emre Belözoğlu yeni sportif direktörümüzdür. Emre transferde şapkadan tavşan çıkardı. Emre'nin ve hocamızın üzerinde hararetle durduğu oyuncular vardı. Yönetimin fikirleri vardı. Sessiz, sedasız giderken pek çok oyuncu yazılıp çizildi. Mecbur olmadığımız sürece hiçbirini yalanlamadık. Emre, bana inanç, güven hissiyatını fazlasıyla verdi'' dedi.

Ali Koç, Emre Belözoğlu ile mali konuları konuşmadıklarını ''Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin bir parçası. Aramızda imzanın lafı bile olmadı. Hedefim tüm transferlerden sonra Emre'yi açıklamaktı. Doğru dürüst bir imza töreni oyuncularımıza ve hocamıza da yapamadık. Benim için imza bir formalite. Emre ile şartları konuşurken de baş başaydık, başka şahidimiz yok ama 'Ne derseniz uygundur' diyerek açık çek verdi. Emre'nin Fenerbahçeliliğini tartışmaya gerek yok. Emre gerçek bir 'Mohikan'. Söz konusu çubuklu olunca limit tanımaz. Şimdi Emre'ye 'Hoş geldin diyorum, inşallah futbolculuk kariyerindekinin daha fazlasını yeni kariyerinde yakalarsın' diyorum. Buna gönülden inanıyorum. Kaptanımız, buna dilimiz alıştı ama yeni sportif direktörümüz hem camizamıza hem de Türk futboluna hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.

''Fenerbahçe mutluysa, tüm Türkiye mutludur''

Emre Belözoğlu da Ali Koç'un ardından kısa bir açıklama yaparken, göreve geldiği için son derece mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. Emre Belözoğlu basın toplantısında ''Galatasaray'da her zaman güzel günlerim oldu, bana kattıkları için onlara müteşekkirim. Ölümlü dünya, Fenerbahçeli dünyaya gelmişsen, Fenerbahçe forması giyme şansın varsa neden olmasın. Rahmetli İslam Çupi ağabeyin de dediği gibi; Fenerbahçe mutluysa tüm Türkiye mutludur'' dedi.

Kulübede yer almayacağını da dile getiren Belözoğlu, ''Kulübede olmayacağım. Samandıra'da liderimiz Erol Bulut. Burada bir sıkıntı yok. Onun başarısı, Fenerbahçe'nin başarısı. Ona iyi bir ortam sağlama görevi bende, Volkan Ballı da ve Selçuk Şahin'de. Biz, onu korumak için elimizi taşın altına koyacağız'' dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum