Fenerbahçe Anderlecht maçına hazır

UEFA Avrupa Ligi D Grubu üçüncü maçında deplasmanda Belçika ekibi Anderlecht ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, kamp yaptığı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.

Fenerbahçe Anderlecht maçına hazır
25 Ekim 2018 - 00:37 - Güncelleme: 25 Ekim 2018 - 12:19

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, Anderlecht maçının hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Constant Vanden Stock Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Phillip Cocu yönetiminde TSİ 20.30’da başlayan idmanın ilk 15 dakikası medyaya açık gerçekleştirildi. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri sonrası 2 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Çift kale maçla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Bu antrenmanla UEFA Avrupa Ligi D Grubu üçüncü maçında deplasmanda Belçika ekibi Anderlecht ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, kamp yaptığı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Mehmet Topal, kadro dışı bırakılan Volkan Demirel ve Aatıf Chaehechoue, UEFA listesinde yur almayan Soldado, Dirar, Ozan Tufan, Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu, Carlos Kameni ve Tolga Ciğerci ile Mehmet Ekici karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Anderlecht-Fenerbahçe karşılaşması TSİ 19:55'te başlayacak ve beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fotoğraflar: Semih Bahadır (fenerbahce.org)


YORUMLAR

  • 0 Yorum