Fenerbahçe Bayern Münih karşısında

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe bu akşam (30 Temmuz Salı) Audi Cup'ın yarı finalinde ev sahibi Bayern Münih ile karşılaşıyor. Turnuvanın ilk maçı ise Real Madrid ile Tottenham arasında TSİ 19:00'da.

Fenerbahçe Bayern Münih karşısında
30 Temmuz 2019 - 15:37 - Güncelleme: 30 Temmuz 2019 - 16:10

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe bu akşam (30 Temmuz Salı) Audi Cup'ın yarı finalinde ev sahibi Bayern Münih ile karşılaşıyor.

Allianz Arena'da oynanacak mücadele TSİ 21:30'da başlayacak ve D-Smart 77. Kanal'dan naklen ekranlara gelecek.

Yarı finalin diğer ayağında ise Real Madrid ile Tottenham TSİ 19:00'da mücadele edecekler.

Yarı finali kazanan takımlar yarın akşam (31 Temmuz Çarşamba)  finalde, kaybedenler ise üçüncülük maçında karşılaşacaklar.

Sarı-lacivertli takımın Münih kadrosuna sakatlıkları süren Serdar Aziz, Tolgay Arslan, Tolga Ciğerci ile sakatlıktan yeni çıkan Okan Turp alınmadı.

26 kişilik kafilede şu isimler yer alıyor:

Harun Tekin, Altay Bayındır, Oytun Özdoğan, Mauricio Isla, Batuhan Yılmaz, Sadık Çiftpınar, Diego Reyes, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Abdülcebrail Akbulut, Emre Belözoğlu, Jailson, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Victor Moses, Nabil Dirar, Alper Potuk, Garry Rodrigues, Muhammed Gümüşkaya, Vedat Muriqi, Michael Frey, Allahyar Sayyadmanesh, Yusuf Mert Tunç.

Beşinci hazırlık maçı

Fenerbahçe 3 Temmuz'da başlayan Topuk Yaylası'ndaki çalışma döneminin ardından 13 Temmuz'dan itibaren 4 hazırlık maçı oynadı.

Sarı-lacivertli takım Audi Cup sonrası  6. hazırlık maçında Mauricio Isla'nın transferi döneminde yapılan anlaşma gereği İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari ile Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak.

Fenerbahçe'nin 11 Ağustos'ta oynayacağı ilan edilen son hazırlık maçındaki rakip ise henüz belli olmadı.

Sarı-lacivertli takımın hazırlık maçları şu şekilde:

13 Temmuz - Boluspor (2-0) (Moses, Tolga Ciğerci - pen)

18 Temmuz  - Bursaspor (2-0) (Vedat Muriqi - 2 )

22 Temmuz - Wolfsburg (1-1) (Vedat Muriqi)

25 Temmuz - Hertha Berlin 1-2 (Allahyar)

30 Temmuz - Bayern Münih

31 Temmuz - Real Madrid veya Tottenham

7 Ağustos - Cagliari

YORUMLAR

  • 0 Yorum