Fenerbahçe, Becao'yu açıkladı

Fenerbahçe, Udinese'den 8,3 milyon euro bonservis bedelile Rodrigo Becao'nun transfer edildiğini açıkladı.

Fenerbahçe, Becao'yu açıkladı
20 Temmuz 2023 - 22:39 - Güncelleme: 20 Temmuz 2023 - 22:46
Fenerbahçe, bir süredir gündeminde olan Rodrigo Becao'nun transferini resmen açıkladı.

Fenerbahçe, Rodrigo Becao ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertliler, Becao'nun transferi için 5 taksitle Udinese'ye yaklaşık 8,3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada ''Profesyonel futbolcu Rodrigo Nascimento França (Becao)'nın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Udinese Calcio kulübüne toplam transfer bedeli olan 8.312.500 Avro 3 sene içerisinde 5 eşit taksitle ödenecektir'' ifadeleri kullanıldı.

27 yaşındaki savunma oyuncusu da imzanın ardından transferiyle ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Becao çok mutlu olduğunu söylerken ''Çok mutluyum. Fenerbahçe gibi büyük bir takıma imza attıktan sonra zaten başka bir duygu hissetmeniz mümkün değil. O yüzden bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bu forma ile pek çok kupa kazanmayı umuyorum. Biliyorum ki burası çok büyük, devasa bir kulüp. Fenerbahçe her zaman kupalar için mücadele eden bir takım. Benim hedeflerim de aynı. Lig, Türkiye Kupası ve Konferans Ligi'nde mücadele edeceğiz, mümkün olduğunca fazla kupa kazanmak istiyorum. Fenerbahçe taraftarları, burada olduğum için çok mutluyum. Sizleri yakında stadyumda görmeyi umuyorum, doldurun stadyumu, sizler fark yaratıyorsunuz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum