Fenerbahçe - Ç. Rizespor muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasındaki kritik karşılaşmada sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe - Ç. Rizespor muhtemel 11'ler
30 Eylül 2023 - 23:39 - Güncelleme: 01 Ekim 2023 - 00:24
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kadıköy'de Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı 16:00'da başlayacak. Hakem Cihan Aydın'ın yöneteceği karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Ligde geride kalan 6 haftada oynadığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe'nin 18 puanı, ligde 1 yenilgisi bulunan Çaykur Rizespor'un ise 11 puanı bulunuyor.

Maç: Fenerbahçe - Çaykur Rizespor
Yayın: beIN SPORTS
Hakem: Cihan Aydın
Saat: 16:00

Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi iki eksik bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Emre Mor ve Cengiz Ünder, Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko
Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Mocsi, Emir, Halil, Mithat, Olawoyin, Zeqiri, Seuer, Verasanovic, Gaich

Seri devam edecek mi?

Çaykur Rizespor'u konuk edecek Fenerbahçe, bu sezon İsmail Kartal yönetiminde çıktığı tüm maçları kazanmayı başardı. Fenerbahçe oynadığı 13 maçı da kazanırken, Çaykur Rizespor karşısında da seriyi 14 yapmak istiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum