Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden!

F.Bahçe, 15 Eylül’den önce kadrosundan üç yabancı oyuncu göndermek zorunda. Sözleşmesi dondurulan Lincoln dışında halihazırda 16 oyuncusu bulunan Kanarya, 6 numaraya da lejyoner alırsa bu rakam 17 alacak. Bu nedenle kadrodan 3 ismin bonservisiyle veya kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden!
03 Eylül 2023 - 08:43
Yaptığı flaş transferlerle kadrosunu zenginleştiren Fenerbahçe, elindeki yabancı futbolcu sayısının fazlalığı nedeniyle üç oyuncusuyla yol ayrımına girmek zorunda kalacak.

Halen kadroda 16 yabancı yer alırken, eksikliği görülen 6 numara pozisyonuna da bir transferin yapılmasıyla bu rakam 17’ye yükselecek. Statüye göre 15 Eylül tarihine kadar kadrodaki yabancı sayısını 14’e inmek zorunda olan sarı lacivertliler, yeni ismin de katılması sonrası üç oyuncuyla yol ayrımına gitmek zorunda olacak.

Kiralık olarak verilecek

Çapraz bağlarından sakatlanan ve uzun süre futbol oynaması mümkün görülmeyen Lincoln Henrique’nin lisansı devre arasına kadar dondurulsa da hali hazırda 16 sözleşmeli yabancı oyuncu kadroda bulunuyor. Kadroya yeni katılan 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’in kiralık olarak verilmesi planlanırken, gönderilmesi düşünülen iki ismin Miguel Crespo ve Luan Peres olduğu öğrenildi. Gidecek isimleri kiralık mı yoksa bonservisleriyle mi gideceği konusu gelen taleplere göre şekillenecek.(Hürriyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum