Fenerbahçe'de Alex heyecanı

Emre Belözoğlu sonrası yeni teknik direktör arayışına giren Fenerbahçe'de Alex de Souza ismi taraftarlarda heyecan yarattı.

Fenerbahçe'de Alex heyecanı
03 Haziran 2021 - 10:04 - Güncelleme: 03 Haziran 2021 - 12:25
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de sportif direktör ve futbol A takım direktörü olarak görev yapan Emre Belözoğlu ile sarı-lacivertli kulübün yolları resmi olarak ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamanın ardından Belözoğlu da bir mesaj yayımlayarak Fenerbahçe’ye veda etti. Fenerbahçe'de yeni teknik direktör listesinin başında da Nuno Espirito Santo geliyor.

Daha önce Valencia ve Porto tecrübesi bulunan çalıştırıcı son olarak Premier League ekiplerinden Wolverhampton’u çalıştırdı.

Alex de Souza sürprizi gelebilir

Milliyet gazetesinden Senad Ok'un haberine göre sarı-lacivetli yönetim yeni sezon için Portekizli bir teknik direktörle anlaşma sağlarsa, yardımcılarından birinin Alex de Souza olma ihtimali yüksek. 
Takımı ve ligi çok yakından takip ediyor

Fenerbahçe formasını uzun yıllar başarıyla giyen eski kaptanın gelecek teknik adamla aynı dili konuşmasının yanı sıra sarı-lacivertli takımı ve ligi son derece iyi tanıması bu düşüncenin temel sebebi olarak gösteriliyor. Her yabancı hocanın başlangıçlarda yaşadığı uyum sürecini yaşamaması adına da Alex’e sıcak bakılıyor. Alex de Souza kısa süre önce Sao Paulo U19 takımının teknik adamı olarak göreve başlamıştı.

Sao Paulo'da antrenörlük kariyerine başladı

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra eski kulübü Coritiba’ya giden ve futbol hayatını bu ekipte noktalayan 43 yaşındaki Alex de Souza kısa süre önce Sao Paulo U19 takımında antrenörlük kariyerine başladı. Türkiye ile bağlarını koparmayan Alex, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sarı-lacivertli taraftarlarla iletişimini devam ettiriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum