Fenerbahçe'de Ankaragücü hazırlıkları sürüyor

Milli Takımları'ndan dönen; Hasan Ali Kaldırım, Berke Özer, Eljif Elmas, Andre Ayew, Mauricio Isla ve Miha Zajc'la birlikte Mehmet Ekici ve bazı oyuncuların katıldığı antrenman saat 10.00’da başladı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, pas ve şut çalışmasıyla noktalandı.

Fenerbahçe'de Ankaragücü hazırlıkları sürüyor
29 Mart 2019 - 16:45

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 27. Haftası'nda 7 Nisan Pazar günü Ankara'da MKE Ankaragücü ile karşılaşacak Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Perşembe günü Eskişehirspor'la oynanan hazırlık maçında görev alan futbolcuların dinlendiği günde milli takımlarından dönen; Hasan Ali Kaldırım, Berke Özer, Eljif Elmas, Ferdi Kadıoğlu, Andre Ayew, Mauricio Isla ve Miha Zajc'la birlikte Mehmet Ekici ve Ertun Ersu'nun katıldığı antrenman saat 10.00’da başladı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, pas ve şut çalışmasıyla noktalandı.

Sarı-lacivertli takımın milli oyuncuları, hazırlıklarına yarın (30 Mart Cumartesi) Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum