Fenerbahçe'de aranan kaleci bulundu

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, bu kez tecrübeli kaleciyi gündemine aldı; Asmir Begovic!

Fenerbahçe'de aranan kaleci bulundu
15 Ağustos 2020 - 12:28
İki sezon önce başlatılan gençleştirme çalışmasından memnun kalmayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kısa vadede başarı için tecrübeli isimlere yöneldi. Fenerbahçe bu sezon Gökhan (35), Caner (31) ve Novak’ı (30) kadrosuna katmıştı. Kadrosuna kattıklarının yanında, 35 yaşındaki Sosa ile de ilgilenen sarı-lacivertliler, savunma ve orta sahadaki tecrübeye kaleyi de katmayı planlıyor.

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre ilk olarak Medipol Başakşehir’de ikinci kaleci konumundaki Volkan Babacan listeye alındı. 32 yaşındaki file bekçisini kulübü bırakmayınca bu sefer alternatifler gündeme geldi. Bu isimlerin başında da Asmir Begovic geliyor. Bonservisi Bournemouth’da olan Boşnak kaleci geçen sezonu Milan’da kiralık olarak tamamladı. Chelsea başta olmak üzere uzun süre Premier Lig’de forma giyen 32 yaşındaki file bekçisi, kalede rekabeti arttırabilecek potansiyelde görülüyor.

Harun’un Altay’ı yeteri kadar zorlayamadığını düşünen Fenerbahçe Yönetimi, Begovic ile hem iyi bir alternatif bulup hem de genç file bekçisinin gelişimine katkı sağlamanın hesaplarını yapıyor. Geçen sezonun ilk yarısında Qarabag’da oynayan ve ligde 10, UEFA Avrupa Ligi’nde 5 maça çıkan Asmir Begovic, ligin ikinci yarısında da Milan’a kiralandı. Boşnak kaleci Seria A’da da 2 maça çıktı, 3 gol yedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum