Fenerbahçe'de Diego Reyes bilmecesi

Fenerbahçe'yle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Reyes'in menajeri Matias Bunge ise geçtiğimiz günlerde Excelsior gazetesine verdiği söyleşide "Medyada ne tip dedikodular çıktığını bilmiyorum ama Diego Türkiye'ye dönmek zorunda. Club America ile görüştüğümüze yönelik haberlerse doğru değil." yorumunda bulunmuştu.

Fenerbahçe'de Diego Reyes bilmecesi
20 Temmuz 2019 - 14:39

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği isimlerden birisi olan Meksikalı stoper Diego Reyes'in durumu belirsizliğini koruyor.

Geçtiğimiz sezon başında Porto'dan transfer edilen Diego Reyes ülkesi Meksika'nın şampiyon olduğu Gold Cup'ta kısa sürelerle de olsa 4 maçta forma giymiş ve 1 de gol atmıştı.

26 yaşındaki stoperin ülkesi Meksika'dan ise Reyes'in transferiyle ilgili olarak çok çarpıcı bir iddia geldi. 

Ülkede yayınlanan MARCA Claroadlı radyo programının sunucusu Alejandro Orvananos, Fenerbahçe Yönetimi'nin Reyes için Meksika kulübü Tigres'ten gelen transfer teklifini reddettiğini söylerken deneyimli savunmacının da altyapısından yetiştiği Club America'ya geri dönmek istediğini kaydetti. 

Fenerbahçe'yle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Reyes'in menajeri Matias Bunge ise geçtiğimiz günlerde Excelsior gazetesine verdiği söyleşide "Medyada ne tip dedikodular çıktığını bilmiyorum ama Diego Türkiye'ye dönmek zorunda. Club America ile görüştüğümüze yönelik haberlerse doğru değil." yorumunda bulunmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum