Fenerbahçe'de Dirar tamam Lens defteri kapanıyor

Faslı futbolcu ile anlaşan sarı-lacivertliler, yüksek ücret isteyen Jeremain Lens’in menajerine son teklifini sundu ve bu önerinin kabul edilmemesi halinde görüşmelerin tamamen sonlandırılacağını bildirdi.

Fenerbahçe'de Dirar tamam Lens defteri kapanıyor
15 Haziran 2017 - 13:44

Fenerbahçe, geçen sezon kadrosunda kiralık olarak oynayan ve gelecek sezon için de takımda tutmak için büyük uğraş verdiği Jeremain Lens’ten tamamen vazgeçti. Transfer çalışmalarını sürdüren yönetimin Nabil Dirar’la anlaştıktan sonra Hollandalı futbolcuyla teması kesme kararı aldığı öne sürüldü.

Lens'in hem kendisi, hem de kulübü Sunderland’ın yüksek rakamlar istemesi üzerine uzun süredir pazarlık halinde olan sarı-lacivertliler Hollandalı yıldızın menajeri ile son kez görüştü.

SAĞ AÇIKTA DİRAR OYNAYACAK

Jeremain Lens’in yüksek ücret talebine karşı teklif sunan Fenerbahçe yönetimi, bu önerinin kabul edilmesi durumunda görüşmelerin sonlanacağını menajere iletti.

Monaco Kulübü ile Nabil Dirar için anlaşma sağlayan ve Faslı futbolcuyu son birkaç bürokratik işlemin ardından resmen renklerine bağlayacak olan Fenerbahçe, Lens’in görev yaptığı sağ açık mevkiinde yeni transferini görevlendirecek.
Kaynak: beIN Sports


YORUMLAR

  • 0 Yorum