Fenerbahçe'de Edin Visca haftası!

Fenerbahçe, kanat pozisyonu için transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertli kulübün tek hedefi Edin Visca...

Fenerbahçe'de Edin Visca haftası!
23 Eylül 2020 - 10:18
Transfer döneminin en haraketli takımlarından olan Fenerbahçe, yeni imzalar için çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak hücuma yönelik oyuncuları kadrosuna katarak ofansif gücünü geliştirmek isteyen Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor.

Bankalar Birliği yapılandırmasıyla harcama limitlerinde nefes alan, Vedat Muriç ve Jailson'un transferleriyle kasasını dolduran Fenerbahçe bombaları patlatmak için düğmeye bastı. İlk 2 haftada ortaya çıkan kanat oyuncusu eksikliği de sarı lacivertlilerin bu konuda iştahını kabarttı. Hedefte tek bir isim var: Yıllardır gündemden düşmeyen Edin Visca...

Ali Koç bu transferi çok istiyor

Teknik direktör Erol Bulut'un çok istediği, Emre Belözoğlu'nun bir süredir işi bitirmek için mesai harcadığı Bosnalı yıldızda sona gelindi. Başkan Ali Koç'un resmi adımı bu hafta içerisinde atıp bombayı patlatmak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe forması giymeyi çok istediği ifade edilen Edin Visca'nın da sezonun ilk 2 haftasında performans olarak beklentilerin uzağında kaldı. Bu form düşüklüğünün, transfer görüşmeleri nedeniyle kafasının karışık olduğu şeklinde yorumlandı. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum