Fenerbahçe'de forvet operasyonu

Bu sezon istenen performansı gösteremeyen Roberto Soldado, Islam Slimani ve Michael Frey'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca sözleşmesi bir yıl daha otomatikman uzamasına karşın Valbuena'nın da takımda kalması zor gözüküyor. Vedat Muriqi ise çok büyük ihtimalle gelecek sezon Fenerbahçe'de olacak.

Fenerbahçe'de forvet operasyonu
25 Nisan 2019 - 11:27 - Güncelleme: 25 Nisan 2019 - 11:55

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Fenerbahçe'de Yönetim gelecek sezonun çalışmalarını yapmaya başladı.

Teknik direktörlük için Ersun Yanal'ın sezon sonu performansını bekleyen Başkan Ali Koç, özellikle forvet konusuna büyük önem veriyor.

Bu sezon istenen performansı gösteremeyen Roberto Soldado, Islam Slimani ve Michael Frey'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca sözleşmesi bir yıl daha otomatikman uzamasına karşın Valbuena'nın da takımda kalması zor gözüküyor.

Takımdaki yaşlı isim sayısını azaltmayı hedefleyen sarı-lacivertli Yönetim, sözleşmeleri biten Mehmet Topal, Martin Skrtel, Roman Neustadter, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı gibi isimlerin yerini daha dinamik ve genç futbolcularla doldurmayı planlıyor.

Fenerbahçe forvete önemli ve etkili iki oyuncu düşünürken, yurt içinden de Çaykur Rizesporlu Vedat Muriqi ile anlaşmaya varıldığı belirtiliyor.

Bu sezon ortaya koyduğu performansla Karadeniz ekibinin düşme hattından kurtulup UEFA Avrupa Ligi iddiasını kovalar olmasında büyük pay sahibi olan 25 yaşındaki Kosovalı futbolcu bu sezon Çaykur Rizespor formasıyla 37 maçta 15 gol, 8 asistlik performans ortaya koydu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum