Fenerbahçe'de gündem Gustavo Gomez

Sarı-lacivertli ekip Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda savunmaya takviye yapmak için düğmeye bastı. Hedef Milan'ın Paraguaylı oyuncusu Gustavo Gomez.

Fenerbahçe'de gündem Gustavo Gomez
13 Ağustos 2017 - 21:18

Süper Lig’de 2017-18 sezonuna 2-2’lik Göztepe beraberliği ile başlayan Fenerbahçe bir yandan perşembe akşamı Üsküp’de Vardar’la oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçına hazırlanırken diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Aykut Kocaman’ın Göztepe beraberliği sonrası, “Stoperde eksiğimiz var” sözlerinin ardından Fenerbahçe’nin bu hafta önemli bir adım atması bekleniyor.

Simon Kjaer’i 12.5 milyon euro’ya Sevilla’ya satan sarı-lacivertli ekip Milan’ın Paraguaylı savunma oyuncusu Gustavo Gomez’i kadrosuna katma yolunda önemli aşama kaydetti.

24 yaşındaki oyuncuya hafta içinde resmi imza attırmak isteyen sarı-lacivertli ekip Neustadter’e Spartak Moskova’dan gelen 8 milyon euro’luk teklifi de kabul edebilir.

Geçtiğimiz sezon Arjantin’in Lanus takımından Milan’a 8.5 milyon euro karşılığında transfer olan Gustavo Gomez İtalyan kulübünde 19 resmi maça çıkmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum