Fenerbahçe'de hedef 3 maçta 9 puan

Sarı-lacivertli takım Akhisarspor, BB Erzurumspor ve Antalyaspor maçlarını kazanarak sezon boyu üzdüğü taraftarına kendisini bir nebze olsun affetirmek istiyor.

Fenerbahçe'de hedef 3 maçta 9 puan
08 Mayıs 2019 - 19:31 - Güncelleme: 09 Mayıs 2019 - 16:07

Kasımpaşa'yı yenerek bu sezon ikinci kez deplasmandan galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'de hedef kalan 3 maçı da kazanarak sezonu 46 puanda tamamlamak.

31 maç sonunda 37 puanı bulunan sarı-lacivertli takım bu hafta kendi sahasında Akhisarspor'u konuk edecek. Uzun süredir kendisine ters gelen, geçtiğimiz sezon kupa finali dahil karşılaştığı 3 maçta da yenildiği rakibi karşısında Fenerbahçe'nin amacı bu kez seyirci avantajını iyi kullanarak galip gelmek.

33. Hafta'da da ise Fenerbahçe deplasmanda BB Erzurumspor ile mücadele edecek. Kümede kalma savaşı veren BB Erzurumspor karşısında sezonun son deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe Süper Lig'i Antalyaspor'la Kadıköy'de oynayacağı karşılaşmayla tamamlayacak.

Akhisarspor maçı öncesi Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in 3 maçlık cezası bulunuyor. Tecrübeli kaleci sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyecek. Harun Tekin'in ardında yedek kulübesinde Berke Özer'in oturması bekleniyor.

Fenerbahçe Akhisarspor ile 11 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum