Fenerbahçe'de hedef Zapata

Forvet transferi için harekete geçen sarı-lacivertli yönetimin İspanya'da bonservisi Napoli'de bulanan 26 yaşındaki Kolombiyalı golcüyle prensip anlaşmasına vardığı belirtiliyor.

Fenerbahçe'de hedef Zapata
09 Ağustos 2017 - 10:12 - Güncelleme: 09 Ağustos 2017 - 10:28

12 Ağustos Cumartesi akşamı İzmir'de ligin ilk hafta maçında Göztepe'ye konuk olacak Fenerbahçe bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Dün İspanya'ya giden Mahmut Uslu, Ali Yıldırım ve Hasan Çetinkaya'nın Napoli'nin santrforu Duvan Zapata ile görüştükleri belirtiliyor.

Aykut Kocaman'ın "En az bir forvet alınması gerekiyor" şeklindeki raporu üzerine hareket geçen sarı-lacivertli yöneticiler yapılan ilk görüşmede Kolombiyalı oyuncuyla prensip anlaşmasına vardılar.

BONSERVİSİYLE ALINMAK İSTENİYOR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz sezon Udinese'de kiralık olarak forma giyen Zapata'yı bonservisiyle birlikte almak iseteyen Fenerbahçeli yöneticiler İspanya'dan İtalya'ya geçerek Napoli'li yöneticilerle masaya oturacak.

Sarı-lacivertli takımn 26 yaşındaki golcü futbolcu için 5 milyon euro bonservis ücreti teklif edeceği belirtiliyor.

GEÇEN SEZON 11 GOL ATTI

Ülkesinin önemli takımlarından america de Cali'de profesyonel kariyerine başlayan Zapata 2011-12 sezonunda Arjantin'in Estudiantes ekibiyle sözleşme imzalamıştı.

2013-14 sezonunda Napoli'ye transfer olan Duvan Zapata son iki sezonu kiralık olarak Udinese'de geçirmişti. Kolombiyalı oyuncu geçtiğimiz sezon Udinese formasıyla 39 resmi maçta 11 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum