'Fenerbahçe'de herkesi özledim'

Feyenoord 'un hafta içi  Fenerbahçe 'yle oynayacağı maç öncesi  Tivibuspor 'a konuşan  Dirk Kuyt&

'Fenerbahçe'de herkesi özledim'
26 Eylül 2016 - 09:00

Feyenoord 'un hafta içi  Fenerbahçe 'yle oynayacağı maç öncesi  Tivibuspor 'a konuşan  Dirk Kuyt  duygusal açıklamalarla sarı-lacivertli kulübün hala kalbindeki yerini koruduğunu belli etti.

Eski kulübünün kötü gidişe dur diyeceğine inandığını söyleyen Kuyt'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"FENERBAHÇE TUR İÇİN RAKİBİMİZ" 

Fenerbahçe sadece Türkiye'de değil UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olabilirler. Feyenoord olarak Manchester United ve Fenerbahçe ile bir üst tur için mücadele etmeliyiz.

"VAN PERSIE HALA ÇOK İYİ" 
Bence Robin hala çok iyi. Herkes yeteneklerinin farkında. Bir yorum yapamam ama Van Persie yüzde 100 formdayken çok iyi bir oyuncu, Fenerbahçe'ye faydalı olacağını düşünüyorum.
 

"FENERBAHÇE'DEKİ HERKESİ ÖZLEDİM" 
Fenerbahçe taraftarını çok özledim. Fenerbahçe'deki herkesi özlüyorum. Takım arkadaşlarımı taraftarlarımı hatta yönetim kadrosunu özlüyorum. Onlara tekrar 'Merhaba' demek istiyorum. Hayatımın en özel günleri orada geçti.
 

"FENERBAHÇE GİDEREK DAHA İYİ OYNUYOR" 
Kadıköy'de maç kazanmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Fenerbahçe'nin giderek iyi oynadığını herkes görüyor. Avrupa'da ilk maç hayal kırıklığı oldu ama giderek düzeliyorlar. Hem ligde şampiyonluğa oynayacaklar hem de bir üst tura çıkacaklardır. Fenerbahçe ile zor bir maç olacak.
 

"FENERBAHÇE İLE OYNAMAK BENİM İÇİN ÖZEL" 
Fenerbahçe ile oynayacak olmam çok özel bir his. 3 yılım Fenerbahçe ile geçti. Fenerbahçe'de tanıdıklarımla hala görüşüyorum. Skrtel, Van Persie, Volkan, Alper, Mehmet Topal, hala oradalar. Onları görmek için sabırsızlanıyorum. Onları görmek güzel olacak.
 

TÜRKÇE SÖZLERLE VEDA ETTİ
Türkçe olarak son sözlerini söyleyen Kuyt, "Her şey çok zor ama Fenerbahçe çok güzel" diyerek açıklamalarına son verdi.

: GOAL.COM