Fenerbahçe'de huzur operasyonu

Samandıra’da pazartesi günü itibariyle yeni bir dönem başlamıştı. Bu çerçevede kaptanlar Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım, Üsküdar'da tüm takıma kahvaltı verdi.

Fenerbahçe'de huzur operasyonu
19 Ekim 2018 - 07:09

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Volkan Demirel’in kadro dışı kalma sebeplerinden birini, “Volkan’ın sözleşmesini uzatırken isteğimiz ana vazifelerinden biri, takım olunmasına, kaynaşmaya, ekip ruhuna katkı yapması, yeni gelenlere Fenerbahçeliliği anlatması ve bunun bayraktarlığını yapmasıydı. Bu istediğimiz şekilde olmadı” sözleriyle açıklamıştı. Bir anlamda, takım içindeki gruplaşmalar konusunda Volkan’ın beklenen tepkiyi vermediğinin altı çizilmişti.

İlk buluşma gerçekleştirildi

Başkan Koç'un açıklamalarının ardından Samandıra’da pazartesi gününden itibaren yeni bir dönem başladı. Teknik direktör Phillip Cocu, uyulması gereken yeni kuralları takıma anlattı. Bunlar arasında Türkçe ve İngilizce kurslara ve Samandıra’da arkadaşlığı artıracak aktivitelere katılımın zorunlu olmasıydı. Bir diğeri ise tüm futbolcuların katılacağı yemeklerin organize edilmesiydi. Sarı-Lacivertliler dün sabah Üsküdar Mihriban Korusu’ndaki kahvaltıyla birlikte ilk kez tesis dışında bir araya geldi.

Organizasyonların devamı gelecek

Volkan Demirel'in ardından takım kaptanlığını üstlenen Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım, kahvaltının ev sahipliğini yaptı. Sportif direktör Damien Comolli, teknik ekip, idari menacer Onur Başar ve çalışanlar da yemeğe katıldı. Samimi bir atmosferde yapılan kahvaltının ardından tüm takım antrenman için Samandıra Tesisleri’nin yolunu tuttu. Bundan sonra hemen her hafta benzer organizasyonların düzenleneceği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum