Fenerbahçe'de iki ayrılık! Kiralık gidebilirler

Fenerbahçe'de performansları hayal kırıklığı yaratan iki oyuncunun devre arasında kiralanmaları gündeme geldi.

Fenerbahçe'de iki ayrılık! Kiralık gidebilirler
29 Aralık 2020 - 11:28
Fenerbahçe’de savunma probleminin devre arasında çözülmesi hedefleniyor. Sarı-lacivertli ekip yol haritası belirledi.

Yediği 20 golle zirve mücadelesi veren takımlar içinde en çok gol yiyen ekip durumunda olan Fenerbahçe, bu durumu düzeltmeden şampiyonluk mücadelesi veremeyeceğini biliyor. Bu nedenle stoper transferi için ciddi çalışmalar yapılıyor.

Lemos hayal kırıklığı yarattı

Sezon başı transfer edilen stoperlerden Lemos neredeyse oynadığı her maçta ciddi hatalar yaptı ve puan kayıplarına sebep oldu. Tisserand ise yaptırdığı basit penaltılarla eleştirildi. Serdar şu anda en etkili stoper olarak dikkat çekiyor. Sadık da alternatif oyuncu olarak kadroda yer alıyor.

Yönetim, doğrudan ilk 11’de yer alacak ve kalitesi tartışılmayacak bir stoper arayışında... Bu sayede takımın ikinci yarı kalesinde daha az gol görmesi hedefleniyor.

Kiralık gidebilirler 

Fenerbahçe'de kesin ayrılacak isimlerden Nabil Dirar'a 2 isim daha eklendi. Şu anda zayıf halka olarak, bekleneni veremeyen Mauricio Lemos ve Kemal Ademi görünüyor. İki oyuncudan biri kiralık gidebilir. Teknik Direktör Erol Bulut’un üzerinde durduğu en önemli konuların başında güçlü defans geliyor. Daha önce çalıştırdığı Yeni Malatyaspor ve Alanyaspor’da bu özelliği ile dikkat çeken genç teknik adam bunu henüz sarı-lacivetlilerde gerçekleştiremedi.

Çabuk kırılıyor 

Yenen erken ve basit goller takımın tüm havasını olumsuz etkiliyor. Yeni bir takım olan Fenerbahçe’nin sistemi henüz tam olarak oturmadı. Bu nedenle takım bu tip goller sebebiyle erken geriye düştüğünde çabuk kırılıp kendi oyununu oynayamadı. Bu sorunun çözülmesi durumunda takımın orta saha ve ileride skor üretecek etkili ayaklarının daha verimli olacağı ifade edildi. (Senad Ok / Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum