Fenerbahçe'de ikinci transfer dönemi

Geçtiğimiz sezon başlangıcında Dirk Advocaat’ı takımın başına getiren Fenerbahçe, bu sezon iyi bir yapılanmayla iddialı bir şekilde sezona girmenin hedefinde.

Fenerbahçe'de ikinci transfer dönemi
17 Haziran 2017 - 10:56

Kupasız tamamlanan sezonun ardından sportif başarı hedefiyle sezona giren Fenerbahçe, yaptığı transferlerle yeni bir ritim yakalamanın peşinde.

Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar’ı kadrosuna katan sarı-lacivertliler, sol kanat için Gil Bastiao Dias ve merkez orta sahaya Andre Castro isimlerine yöneldi.


ANLAŞMA YAKIN İSİMLER

Monaco’nun 2015 yılında Braga’dan 5 milyon euro ile transfer ettiği Gil Bastiao Dias, geçtiğimiz sezonu Rio Ave’de kiralık olarak geçirdi. Portekiz temsilcisinde 39 maça çıkan Dias, 8 gol, 7 asistle takımına katkı sağladı. Sol ayağını etkili kullanabilen ve adam eksiltmede üstün yeteneği olan 20 yaşındaki oyuncu, kiralık olarak Fenerbahçe’nin gündeminde.


Kasımpaşa’da sözleşmesi sona eren e sözleşme imzalamayan Andre Castro, Süper Lig’i tanıması ve adaptasyon sorunu çekmeyeceği için Fenerbahçe’nin gündeminde yer alıyor. Mehmet Ekici’yi zorlayacak bir alternatifin olmasını isteyen sarı-lacivertliler, bonservisi elinde bulunan oyuncu için transfere sıcak bakıyor. Bu sezon Kasımpaşa formasıyla 39 maça çıkan Castro, 7 gol, 5 asistle takımına katkı sağladı.

İKİNCİ DÖNEM

Aykut Kocaman, Dias ve Castro isimlerinin haricinde yapılacak olan transferlere kamp döneminden sonra karar verecek. Wiel, İsmail, Emenike, Kjaer, Ozan, Volkan Şen, Stoch, Fernandao ve van Persie gibi isimlerin son durumlarını kampta gözlemleyecek olan başarılı teknik adam eksik gördüğü bölgelere transfer talep ederek gelecek sezona iyi bir ekip oluşturacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum