Fenerbahçe'de Jose Sosa sorunsalı!

Jose Sosa oynamadıkça, tartışmalar da artıyor! Peki Sosa sahadayken neler oldu? Fenerbahçe, bu sezon Jose Sosa'nın ilk 11'de başladığı 8 Süper Lig maçının 6'sını kazanmayı başardı.

Fenerbahçe'de Jose Sosa sorunsalı!
22 Aralık 2020 - 12:30
FUTBOO | Süper Lig'deki son maçında Gaziantep FK'ya mağlup olan Fenerbahçe'de tartışmalar devam ediyor. 'Hangi oyuncu oynamalı?' ya da 'Kim yedek kalmalı?' gibi sorular hem taraftarlar hem de medyada tartışılmaya devam ederken, en çok konuşulan isimlerden biri de Jose Sosa!

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen tecrübeli orta saha, Gaziantep FK maçında da süre alamadı. Sosa süre alamadıkça da tartışmalar büyümeye devam ediyor. Futboo yazarı Altan Tanrıkulu da Sosa'nın sahada olması gerektiğini söylerken ''Bir türlü netleşmeyen sorun, Jose Sosa. Takım olarak, Fenerbahçe'ye lazım bir oyuncu. Emre, Sosa'ya 'ben bırakıyorum, yerimi al' dedi. Sosa yokken kaç puan kaybettin? Sosa'yı bitiriyorsunuz, böyle yıldızları kolay bulamazsınız'' ifadelerini kullandı.
 

Jose Sosa sahadayken Fenerbahçe

Peki Fenerbahçe, Sosa'nın oynadığı maçlarda nasl bir performans sergiledi? Sosa bu sezon Süper Lig'de 8 maça ilk 11'de başladı. Fenerbahçe bu 8 karşılaşmanın 6'sını kazanırken 1 maç berabere bitti, bir maçta da Fenerbahçe sahadan yenilgiyle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum