Fenerbahçe'de kadro değişiyor

Ersun Yanal'ın kanatlarda Moses ve Valbuena'ya, forvette ise Andre Ayew'e görev vermesi bekleniyor. Orta sahayı Jailson, Mehmet Topal ve Eljif Elmas'tan oluşturması beklenen Yanal'ın kalede de ilk maçta penaltı kurtaran Harun'a formayı teslim etmesine garanti gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe'de kadro değişiyor
18 Şubat 2019 - 11:07 - Güncelleme: 18 Şubat 2019 - 13:33

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında perşembe akşamı Rusya'da Zenit St. Petersburg ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de kadro değişiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 22. Haftası'nda kendi evinde Atiker Konyaspor'la 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli takımda teknik direktör Ersun Yanal'ın kontratak futboluna yatkın bir dizilişle sahada yer alması ve formsuz Slimani'ni kulübüye çekmesi bekleniyor.

İlk maçı 1-0 kazanarak bir avantaj elde eden Fenerbahçe'de Roberto Soldado, Nabil Dirar, Mehmet Ekici, Miha Zajc ve Serdar Aziz'in isimleri UEFA listesine bildirilmemişti. Sarı-lacivertli takımda sakatlığı geçen Tolgay Arslan kadroda yer alabilecek.

Ersun Yanal'ın kanatlarda Moses ve Valbuena'ya, forvette ise Andre Ayew'e görev vermesi bekleniyor. Orta sahayı Jailson, Mehmet Topal ve Eljif Elmas'tan oluşturması beklenen Yanal'ın kalede de ilk maçta penaltı kurtaran Harun'a formayı teslim etmesine garanti gözüyle bakılıyor. Tecrübeli teknik adamın bir başka olasılıkta da Konyaspor maçının son bölümlerinde şans verdiği ve bir golü ofsayt gerekçesiyle sayılmayan Alper Potuk'u sahaya sürme ihtimali bulunuyor.

Sağ bekte ise cezalı Isla'nın yerine Şener'in oynaması, Skrtel-Sadık-Hasan Ali dizilişinin korunması bekleniyor.

Sarı-lacivertli takım Zenit ile 21 Şubat Perşembe akşamı TSİ 20:55'te st. Petersburg Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum