Fenerbahçe'de kadro şekilleniyor

Gelecek sezon planlamasına başlayan Fenerbahçe, kamp dönemi öncesinde üç oyuncu ile anlaşma sağladı. Gidecek olan oyuncuların belirlenmesiyle birlikte Fenerbahçe, transfere devam edecek. İşte kadro yapılanması ve düşünülen bölgeler...

Fenerbahçe'de kadro şekilleniyor
19 Haziran 2017 - 12:22

Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar’ın ardından transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, transferde ince eleyip sık dokuyor.

KALECİ

Volkan Demirel ile 2 yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Volkan Demirel’in klasında bir kaleci transferi gerçekleştirecek. Ospina isminde görüşmeler kopma noktasına gelse de görüşmeler beklemede. Kameni ismi hazır, ancak Fenerbahçe’de kaleci transferi için bekleme kararı alındı.

DEFANS

Simon Kjaer’in ayrılması durumunda bu bölgeye transfer yapacak olan Fenerbahçe, Kocaman’ın isteği doğrultusunda oyuncunun ayrılmasına sıcak bakmıyor. Kjaer’in istemesi durumunda gerçekleşecek olan transfer, defans hattındaki oluşumu belirleyecek.


SAĞ BEK

Gregory van der Wiel’in ayrılmak istememesi, oyuncunun devam eden sözleşmesi takımdan gönderilmesindeki en büyük engel. Kamp döneminde Kocaman’la bir araya gelecek oyuncudan futboluna odaklanması talep edilecek. Aykut Kocaman, kampta oyuncu hakkında olumsuz görüş bildirirse oyuncu vitrine çıkacak.

SOL BEK

Hasan Ali ile nikah tazeleyen Fenerbahçe, İsmail’in yetersiz olduğu düşüncesiyle bu bölge için arayış içerisinde. İsmail’in takımdan ayrılması durumunda bölgeye transfer yapacak olan sarı-lacivertliler, aksi durumda sezona İsmail – Hasan ikilisi ile başlayacak.

ORTA SAHA

Ekici’nin yer alacağı orta saha kurgusunda Topal, Josef ve Alper, Ekici’nin yanında şans bekleyecek.  Bu oyuncuların önüne pas trafiğini geliştirecek bir oyuncu transfer etmeyi hedefleyen Fenerbahçe bu konuda aceleci davranmıyor.


İLERİ ÜÇLÜ

Sol kanat ve sol içte Valbuena’yı kullanmak isteyen Kocaman, bu bölgeye bir transfer istiyor. Sağ kanat konusunda da Lens’ten haber bekleyen Fenerbahçe, Dirar’la sezona başlayıp, devamında takviye için girişimde bulunacak.

Forvet hattında üç oyuncusu bulunan Fenerbahçe, isimlere bakılmaksızın iyi bir forvet transferi yapmanın da hedefinde.

Fenerbahçe, gidecek oyuncuların belirlenmesinin ardından pas trafiğini sağlayacak orta saha, sol kanatta hücumu şekillendirebilecek bir sol açık, rakip defansa zor anlar yaşatacak kuvvetli bir forvet transfer etmek istiyor.

Yunus Emre Öztürk 

YORUMLAR

  • 0 Yorum