Fenerbahçe'de kale alarm veriyor

Volkan Demirel ve Carlos Kameni'nin sezon başından beri form tutamaması Aykut Kocaman'ı Gençlerbirliği maçı öncesi düşündürüyor.

Fenerbahçe'de kale alarm veriyor
26 Ağustos 2017 - 11:32

Fenerbahçe’nin iki kalecisi de sezona kötü başlangıç yaptı.

Sarı-lacivertlilerin tecrübeli file bekçisi kaptan Volkan Demirel ligin ilk iki karşılaşmasında yediği hatalı gollerle taraftarın tepkisini çekerken sezon başında takıma katılan ve UEFA Avrupa Ligi’nde kaleyi koruyan Carlos Kameni de turun gitmesine engel olamadı.

Son lig müsabakasında taraftarlar tarafından ıslıklanan Volkan Demirel perşembe gecesi oynanan Vardar mücadelesinde formasını yine Kameni’ye bırakırken, ayrıca ısınmak için sahaya çıkmadı. Kaleci Kameni’nin ısınmasına müsabakadan önce kadroda olmayan 3. kaleci Erten Ersu yardım etti.

Sarı-Lacivertliler son 14 resmi karşılaşmada kalesini gole kapatamadı. Lig’in ilk iki haftasında kalesinde 4 gol gören Kanarya, uzun süredir rakiplerinin filelerini havalandırmasına engel olamıyor.

Geride kalan sezon da oynadığı son 8 ve bu sezon ise ilk 6 resmi müsabakanın hepsinde gol yiyen Fenerbahçe, en son deplasmanda 23 Nisan’da Galatasaray derbisinde filelerinin havalanmasına izin vermemişti. Fenerbahçe, bu derbiden sonra oynadığı 14 maçta kalesinde 20 gol gördü.

Sarı-lacivertli takımda yarınki Gençlerbirliği maçında Volkan Demirel'in mi yoksa Carlos Kameni'nin mi kalede olacağı konusunda Aykut Kocaman son kararını verecek. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum