Fenerbahçe'de Kjaer kararını verdi

Simon Kjaer Fenerbahçe’den kopmaya hazır. Danimarkalı yıldızın kariyerini İtalya’da sürdürmek istediği ve transferde isminin sıkça geçtiği Milan’da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Kjaer kararını verdi
01 Temmuz 2017 - 11:18

Sarı-lacivertlilerin yıldızı İtalya yolcusu. Takımın en sevilen isimlerinden olan Danimarkalı stoper futbol kariyerine bir süredir isminin anıldığı Milan’da devam etmek istediği öğrenildi. 

İki sezon katıldığı takımda performansıyla taraftarın gönlünü fetheden tecrübeli yıldızın artık kariyerini İtalya’da sürdürmek istediği bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde uzun yıllardır birlikte yaşadığı iki çocuğunun annesi Eline Gollert ile Roma’da dünya evine giren 28 yaşındaki futbolcunun, yakın çevresine İtalya’da yaşamaktan büyük mutluluk duyacağını söylediği iddia edildi. 

Türkiye’de bulunmakla ilgili bir sorunu bulunmadığı öğrenilen ve İstanbul’da da mutlu olan Danimarkalı futbolcunun, Skorer’in haberine göre, geride kalan sezonun sonunda büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne kalamamasının kendisini oldukça düşündürdüğü belirlendi. 

HENÜZ TEKLİF YOK

Milan’a gitmeyi kafasına koyan yıldız oyuncunun, İtalyan ekibinin henüz somut teklifini yapmamasından dolayı beklemede olduğu gelin bilgiler arasında. İtalyan temsilcisi mevcut kadrodaki Cristian Zapata ve Gabriel Paletta’yı elinden çıkarmaya çalışırken, bunların gerçekleşmesinin ardından ancak Kjaer için harekete geçecek. 

Milan’ı yeni sahibi Çinli konsorsiyumun, Andre Silva, Ricardo Rodriguez ve Matteo Musacchio transferlerinin ardından dördüncü hedefi olan Kjaer için teklifini hazırladığı gelen bilgiler arasında. 


YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Recep Aktepe
    6 yıl önce
    CL de oynamak istiyor da peki Mi*** şampiyonlar liginde mi ? bu nasıl bir haber okumuyor musunuz yazarken ?