Fenerbahçe'de puanı kaptan kurtardı!

Süper Lig'de Fenerbahçe geriye düştüğü maçta 40 yaşındaki kaptanı Emre Belözoğlu ile puanı kurtardı ve maç 1-1 sona erdi. Emre Belözoğlu, attığı bu golle Süper Lig tarihinde dört farklı onyılda gol atan ilk oyuncu olarak tarihe geçti.

Fenerbahçe'de puanı kaptan kurtardı!
07 Temmuz 2020 - 18:30 - Güncelleme: 07 Temmuz 2020 - 23:01

Süper Lig'in 31. haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe, Ankara Eryaman Stadı'nda karşılaştı. Fenerbahçe, geriye düştüğü maçta Emre Belözoğlu'nun oyuna girmesiyle bambaşka bir kimliğe büründü. Fenerbahçe, ikinci yarının başında oyuna giren kaptanı Emre Belözoğlu'nun golüyle Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.

Gençlerbirliği'nin golünü 60. dakikada Bogdan Stancu atarken Fenerbahçe'nin golü 81. dakikada Emre Belözoğlu'ndan geldi.

Emre Belözoğlu tarihe geçti!

Fenerbahçe'nin 40 yaşındaki kaptanı Emre Belözoğlu, ceza sahası dışından attığı bu golle tarihe geçti. Tecrübeli futbolcu, Süper Lig tarihinde dört farklı onyılda gol atan ilk oyuncu oldu.

Öte yandan Fenerbahçe, böylece son 6 deplasman maçında 2 puan toplayabildi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, iki maçlık galibiyet serisini sonlandırıp puanını 50 yaparken 4 maçtır kazanamayan Gençlerbirliği 33 puan ile 12. sırada kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum