Fenerbahçe'de sakatlık raporu

Fenerbahçe’de bu sezon kadrodaki 30 oyuncudan 23’ü en az 1 maç kaçırdı. İşte sarı lacivertli takımın bu sezon yaşadıkları...

Fenerbahçe'de sakatlık raporu
26 Aralık 2020 - 10:27
Koronavirüs salgını, hayatın her alanını vurduğu gibi futbolu da derinden etkiledi. Futbolcular sezon öncesinde çok az dinlenme fırsatı buldu. Ligden düşmenin kaldırılmasıyla, bu sezon oynanacak maç sayısı 34’ten 40’a yükseldi. 

Üstelik yaz aylarında EURO 2020 olacağı için ligin bitiş tarihi öne çekildi. Yoğun fikstür nedeniyle her takımda sakatlık kâbusu başladı. Ancak özellikle Fenerbahçe eksiklerden çok çekti. 

Hiçbir maça tam kadro çıkamadı

Bu sezon Avrupa’da maça çıkmayarak rakiplerine oranla fikstürü biraz daha rahat olmasına rağmen Sarı-Lacivertliler’de 30 oyuncunun 23’ü en az 1 mücadelede forma giyemedi. Fenerbahçe hiçbir karşılaşmaya tam kadro çıkamadı.

Koronavirüse yakalandılar

Sosa, Sinan ve Valencia’nın ardından son olarak Ozan Tufan koronavirüse yakalandı. Sarı-Lacivertliler, ‘en sağlıklı’ haftada 3 futbolcusundan yararlanamazken, en kötü döneminde ise 8 eksiği vardı. Kanarya’da özellikle darbeye bağlı olmayan sakatlıklar can sıkıyor.

Sakatlar dönüyor

Samatta, Perotti, Tolga, Valencia, Nazım, Ademi ve Mert Hakan bu tarz sakatlık yaşayan oyuncular oldu. Bu haftanın BAY geçilmesi, sakatların dönmesi anlamına geliyor. Perotti’nin yetişmesi halinde, Fenerbahçe bu sezon ilk kez Kasımpaşa karşısında tam kadro olabilir. (Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum