Fenerbahçe'de stopere son aday Paletta

Sarı-lacivertliler'in stoper transfer çalışmaları kapsamında Gabriel Paletta ile anlaşma aşamasına geldiği ifade edildi.

Fenerbahçe'de stopere son aday Paletta
20 Ağustos 2017 - 10:13

Fenerbahçe stoper çalışmalarına devam ederken savunma hattına Milan forması giyen Gabriel Paletta ile anlaşma aşamasına geldiği belirtildi. Gustavo Gomez'le uzun süredir ilgilenen Sarı lacivertliler'in, Milan'dan ayrılmak isteyen tecrübeli savunmacıyla büyük ölçüde el sıkıştığı öğrenildi.

Gabriel Paletta transferinde son durum

Fenerbahçe'de Danimarkalı oyuncunun ayrılığının ardından savunmaya yapılacak transfer konusunda girişimler hız kazanmıştı. İtalyan basınında yer alan haberlere Fenerbahçe, Milan forması giyen 31 yaşındaki Gabriel Paletta ile temas halinde olduğu ve anlaşmanın büyük ölçüde sağlandığı bildirildi.

Gabriel Paletta kimdir? 

1986 doğumlu stoper Gabriel Paletta şu an Milan'da forma giyiyor. Oyuncu Profesyonel kariyerine 2005 yılında Banfield kulübünde başladı. Gabriel Paletta daha sonra sırasıyla Liverpool, Boca Juniors, Parma, Milan, Atalanta kulüplerinde oynadı ve son olarak geçen sezon 30 Seria A maçında forma giydi ve 2 gol attı.

Transfermarkt verilerine göre 31 yaşındaki Paletta'nın piyasa değeri yaklaşık 5.5 milyon euro.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum