Fenerbahçe'de sürpriz stoper iddiası; Simon Deli

Transfer çalışmalarını sürdüren ve savunmaya takviye yapması beklenen Fenerbahçe'de stoper için Belçika basınından sürpriz bir isim ortaya atıldı; Simon Deli!

Fenerbahçe'de sürpriz stoper iddiası; Simon Deli
07 Ocak 2021 - 12:20
Süper Lig'de son olarak Kasımpaşa'yı yenerek 3 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Özellikle defans hattını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler, ligin ikinci yarısında bu bölgede sorun yaşamak istemiyor.

Bu arada Belçika'dan, Fenerbahçe ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası geldi. Belçika basınındaki habere göre Fenerbahçe, Club Brugge forması giyen Simon Deli ile ilgileniyor.

Haberde, Fenerbahçe'nin Arsenal'li Sokrates'i istemesine rağmen Genoa'nın araya girdiğine vurgu yapıldı. Sarı-lacivertliler için Simon Deli'nin önemli bir opsiyon haline geldiği belirtildi.

Defans hattına transfer yapmak isteyen Brugge'ün, Fildişi Sahilli oyuncuyu satarak ondan elde edilecek gelirse bu işlemi gerçekletirmek istediği bildirildi. Fotomaç'ın derlediği habere göre Club Brugge'de bu sezon 17 maça çıkan Simon Deli, 1 gole imzasını attı.

Kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu, stoper bölgesinde görev yapıyor. 1.92'lik Deli'nin güncel piyasa değeri ise 5 milyon euro...

YORUMLAR

  • 0 Yorum