Fenerbahçe'de transfer planı kusursuz işliyor

Fenerbahçe, gelecek sezon için taraftarını heyecanlandıracak bir kadro kuruyor. Gökhan, Caner, Novak ve Mert Hakan’ın ardından Thiam’ı da bitiren sarı-lacivertliler, kanat, santrfor, orta saha ve stoper için de gaza bastı.

Fenerbahçe'de transfer planı kusursuz işliyor
18 Ağustos 2020 - 11:06
Fenerbahçe hızlı hareket ederek transferlerin önemli bir bölümünü tamamladı. Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre Gökhan, Caner, Novak ve Mert Hakan'ın ardından Mame Thiam'ı bitiren Kanarya; kanat, santrfor, orta saha ve stoper transferinde ise son aşamada.

Stoperde alternatif çok

Kanatlarda Diego Perotti ve Sinan Gümüş'ü bitirme aşamasına gelen sarılacivertliler, stoperde ise farklı bir yol izliyor. Lemos ve Cardona isimleriyle söz kesen Fenerbahçe, bu oyuncularla ilgili son kararını vermek için Malang Sarr ve Bastos görüşmelerinin sonucunu bekliyor. Orta alanda ise Jose Sosa'nın vereceği karar belirleyici olacak.

Vedat Muriqi'nin durumu bekleniyor

Santrfor konusu ise Vedat Muriqi'in Lazio'ya transferinin resmiyet kazanmasına bağlı. Bu noktada Fedor Smolov ve Loic Remy isimleri ön planda. Fenerbahçe, tüm transferlerini kısa süre içerisinde tamamlayıp, limit sorununu aşarak yeni sezona girmeyi planlıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum